Taks REGISTRACIJA PODJETIJ

Lahko vam pomagamo  pri pripravi dokumentacije potrebne za ustanovitev pravne osebe ali samostojnega podjetnika, vas voditi skozi celoten postopek vse do vpisa v sodni in poslovni register, do davčne številke ter pridobitve identifikacijske številke za namene davka na dodano vrednost.

Naše naročnike že pred registracijo seznanimo z zakonodajo na področju davkov in računovodstva. Svetujemo jim glede pravne oblike poslovanja ter pomagamo pri oblikovanju interne računovodske službe, v kolikor je to potrebno.

Pomagamo vam pri pripravi potrebne dokumentacije za ustanovitev pravne osebe ali samostojnega podjetnika, vodimo vas skozi celoten postopek vse do vpisa v sodni in poslovni register, do pridobitve davčne številke ter pridobitve identifikacijske številke za namene davka na dodano vrednost.

Naše stranke že pred registracijo seznanimo z zakonodajo na področju davkov in računovodstva, svetujemo jim svetujemo glede pravne oblike poslovanja ter pomagamo pri oblikovanju interne računovodske službe, v kolikor je to potrebno.

 

Pridružite se zadovoljnim !

Pokličite ali pošljite sporočilo